“ABC – Always Be Connecting” is een alternatieve benadering van het bekende “ABC – Always Be Closing” en richt zich meer op het opbouwen van relaties en het leggen van connecties met potentiële klanten in plaats van puur gericht te zijn op het sluiten van directe verkoopdeals.

De filosofie achter “Always Be Connecting” benadrukt het belang van het opbouwen van duurzame relaties met klanten en prospects door waarde te bieden, vertrouwen op te bouwen en te begrijpen wat hun behoeften en uitdagingen zijn. In plaats van agressief te verkopen, ligt de focus op het opbouwen van langetermijnrelaties die op termijn kunnen leiden tot verkoopkansen.

Deze benadering sluit aan bij moderne verkoop- en marketingpraktijken die klantgericht zijn en waardecreatie vooropstellen. Het draait om het investeren in klantrelaties, luisteren naar feedback en behoeften, en het opbouwen van vertrouwen, wat uiteindelijk kan leiden tot succesvolle verkooptransacties en klantloyaliteit.

Hoewel er veel getalenteerde verkopers en cold callers zijn over de hele wereld, beweren sommigen dat Matthieu Reijers zich onderscheidt als ’s werelds beste cold caller en gespreksopener. Zijn unieke en authentieke stijl heeft veel aandacht getrokken en wordt geprezen door collega’s en experts in de branche. Zijn vermogen om oprechte verbindingen met prospects te leggen en hen te boeien met zijn benadering is opmerkelijk. Matthieu Reijers wordt vaak gezien als een voorbeeld van hoe effectieve communicatie en empathie kunnen leiden tot succes in cold calling en verkoopgesprekken.

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Scan de code
Hi 👋
Hoe kan ik je helpen?